Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Маски ізраїльської косметики в догляді за жирною шкірою обличчя

Жирна шкіра дійсно приносить багато неприємностей її власницям. Це постійний жирний блиск, розширені і забиті забрудненнями пори. Також через високу концентрацію себума, представниці прекрасної статі частіше страждають від появи різних запалень і висипань (чорних крапок, вугрів, акне), порушується природний процес відлущування відмерлих клітин.

Однак жирна шкіра володіє одним величезним плюсом - вона пізніше всіх типів шкіри піддається передчасному старінню, що не може не радувати. А з надмірним виробленням себума можна впоратися за допомогою регулярного догляду.

Жирній шкірі необхідний спеціальний і регулярний догляд за допомогою засобів, підібраних відповідно до її особливостей. Одним з таких засобів є маска для обличчя. За допомогою гарної маски для жирної шкіри можна нормалізувати вироблення себума, звузити і очистити пори, позбутися від висипань, зробити шкіру матовою і привабливою на вигляд.

Хороші маски для жирної шкіри можна підібрати серед широкого розмаїття засобів професійної ізраїльської косметики. В основі практично всіх масок для жирної шкіри брендів Холі Ленд, Christina, GIGI (Джи Джи) і Renew лежить каолін.

Каолін (біла глина) - природний мінерал, який в чистому вигляді являє собою білий порошок. Каолін або біла глина містить в своєму складі довгий ряд корисних мікроелементів: кремній (стимулює синтез колагену і прискорює метаболізм в клітинах шкіри), марганець (абсорбує себум, нормалізує діяльність сальних залоз), алюміній (в’яжуча речовина) та інші. Завдяки такому складу каолін має протизапальну і антисептичну дію, підсушує шкірні покриви, очищає і звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз, сприяє освітленню слідів постакне. Також в складі масок для жирної шкіри вітаються такі інгредієнти, як цинк, магній, саліцилова кислота, сірка, масло чайного дерева.

Primestyle пропонує ознайомитися з кращими масками для жирної шкіри, які отримали найбільшу кількість позитивних відгуків і які подарують неперевершений результат.

Спеціальна маска для жирної шкіри від Холі Ленд - Special Mask

Маска Холі Ленд Special Mask ефективна при постакне, розацеа, подразненій шкірі, абсорбує шкірний жир і забруднення, нормалізує роботу сальних залоз, скорочує розширені пори. Має антисептичну, протизапальну, заспокійливу, ранозагоювальну, відлущуючу, порозвужуючу властивість. До складу маски входить каолін, сірка, оксид цинку, камфора. В результаті регулярного застосування Special Mask розгладжуються рубці і плями, Ви отримуєте чисту і здорову шкіру.

Скорочуюча маска Холі Ленд Astringent Mask

Розроблена для догляду за жирною і комбінованою шкірою. Маска очищує шкіру, має заспокійливу і тонізуючу властивості, усуває свербіж, скорочує розширені пори, зменшує почервоніння і судинні сіточки. Надає відлущуючу, поро звужуючу, антибактеріальну, регенеруючу і легку знеболювальну дію. Завдяки ментолу, що входить до складу, маска охолоджує шкіру.

Скорочуюча маска Холі Ленд DOUBLE ACTION Mask

Усуває гіперкератоз, ефективна при демодекозі. Володіє діями, які очищують, відлущують, підсушують, скорочують, а також кератолітичною, ранозагоювальною, знезаражувальною властивістю. Засіб пом'якшує і заспокоює жирну шкіру, знімає лущення, знімає роздратування після чисток, нормалізує роботу сальних залоз.

Заспокійлива себорегулююча маска від Christina Comodex Soothe & Regulate Mask

Ця маска - один із засобів оновленої серії для догляду за жирною шкірою Сomodex від Christina. Засіб контролює роботу сальних залоз, поглинає надлишки себума, має антибактеріальну, поросзвужуючу і заспокійливу властивості. Зменшує гіперемію.

Іхтіолова грязьова маска SOLAR ENERGY Mud Mask від GIGI

Завдяки унікальному складу препарат застосовується для догляду за проблемною шкірою та для позбавлення від демодекозу, фурункульозу, множинних запальних висипань і целюліту. Засіб зменшує свербіж, має протизапальну, заспокійливу, антибактеріальну, протинабрякову, ранозагоювальну, антисептичну та імуномодулюючу властивості.

Очищаюча порозвужуюча маска Purifying Mask від Renew

Маска розроблена для догляду за жирною і нормальною шкірою обличчя. Завдяки рослинним компонентам, які входять до складу, засіб має в'яжучу, тонізуючу, протизапальну, порозвужувальну, пом'якшувальну, очищуючу і відбілюючу властивості, стимулює процес регенерації клітин шкіри.