Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

ONmacabim: секрет успіху

Космецевтичні препарати ONmacabim на основі рослинних компонентів застосовують майстра більш ніж в п'ятнадцяти країнах світу. Завдяки своїй результативності та абсолютній безпеці ОНмакабім може застосовуватися на будь-якій шкірі незалежно від віку, статі і проблем на шкірі.

Одна з ключових властивостей кремів, сироваток, масок і лосьйонів компанії - це миттєвий ефект, який клієнт може оцінити відразу ж після відвідування салону. Препарати корегують недоліки проблемної шкіри, справляються з акне, постакне, віковими змінами, надмірнїим виробленням себума, куперозом і багатьма іншими недосконалостями. Щоб подвоїти ефект косметологи рекомендують доповнювати салонні процедури спрямованим домашнім доглядом.

Цікаво походження назви бренду ONmacabim. Основоположником даних препаратів вважають біохіміка Міккі. Вчений відновив рецепти давнини з отримання екстрактів цілющих рослин. Після цього, вчений передав свої знання подружній парі - Нілу і Офелії. Перші букви їх імен і увійшли в назву бренду - "O" і "N". У перекладі з івриту "macabim" означає "безсмертник". Ця рослина лягла в основу лінії для лікування проблемної та жирної шкіри DM Line, а також в іншу продукцію компанії.

Безсмертник - лікувальна трава, здавна відома своїми унікальними властивостями. Серед них можна виділити: 

- антибактеріальну - пригнічує життєдіяльність бактерій;

- антисептичну - гальмує розмноження і розвиток мікроорганізмів;

- капіляропротекторну - зміцнює стінки кровоносних судин, протистоїть розвитку купероза;

- себорегулируючу - нормалізує вироблення себума;

- кератолітичну - відлущує ороговілі клітини епідермісу;

- заспокійливу - дарує комфорт.

Як видно, безсмертник володіє багатогранною дією, є універсальним компонентом косметичних засобів для будь-якого типу шкіри. Тому екстракт безсмертника міститься у всіх лінійках ONmacabim у вигляді водно-спиртового або водного розчину. Косметичні препарати з його змістом активно борються з висипом вугрів, протистоять запаленням, вбивають мікроби і хвороботворні бактерії. Ця трава має виражений антивіковий вплив, стимулює регенерацію тканин і розгладжує зморшки, а також усуває дискомфорт на чутливій шкірі, схильної до алергічних реакцій.

Ще однією безсумнівною перевагою косметики ONmacabim є її здатність до міксуванні. Поєднуючи препарати різних ліній, а також суто функціональні професійні засоби з домашнім доглядом, можна досягти вражаючих результатів у найкоротші терміни. Арсенал засобів великий, що дозволяє підібрати індивідуальний догляд незалежно від віку, стану шкірного покриву і наявних естетичних недосконалостей.

Косметика ОНмакабім поєднує в собі унікальність лікувальних рослин і сучасні нано- та біотехнології. Науковий підхід і грамотна сполучуваність компонентів дозволили випустити на ринок висококонцентровані активні еліксири краси. Крім екстракту безсмертника у виробництві ONmacabim використовуються трави Іудейській пустелі - унікального регіону, розташованого неподалік від Мертвого моря, який відрізняється суворими кліматичними умовами. Рослини Іудейській пустелі в процесі еволюції пристосувалися накопичувати корисні речовини і вологу, тому вони дуже цінуються як в медицині, так і в косметології. Формули засобів включають понад 100 видів цілющих трав, серед яких лаванда, алтей, розмарин, ромашка, шавлія, каштан і примула вечірня.

Косметика гіпоалергенна, не викликає звикання, не має обмежень по використанню. Бренд ОНмакабім використовує тільки природні консерванти (анісову кислоту, екстракт кори магнолії, екстракт кісточок грейпфрута). А ось ароматизатори і штучні барвники повністю відсутні. Лише анти-едж сироватка з Omega 3 + 6 містить печінку тріски, яка надає живильну, антиоксидантну та омолоджуючу дію.

Якщо Ви хочете зберегти молодість, привабливість і виглядати приголомшливо кожен день, віддайте перевагу засобам ONmacabim. Їх переваги очевидні:

1. Містять тільки натуральні інгредієнти у високій концентрації;

2. Швидко і глибоко проникають в глибокі шари шкіри за рахунок нанотехнологій і ліпосомірованних форм;

3. Надають виражений і стійкий результат за короткий час застосування;

4. Дуже добре поєднуються з продукцією інших косметичних марок;

5. Абсолютно безпечні тому можуть застосовуватися як на дорослого, так і на підліткової шкірі.

Не відмовляйте собі в задоволенні виглядати надзвичайно! Запрошуємо Вас вибрати професійну ізраїльську косметику для ідеального домашнього догляду за шкірою обличчя і тіла.