Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Щоденний догляд за чоловічою шкірою від Christina

Чоловіча шкіра потребує не меншої уваги, ніж жіноча незважаючі на явні відмінності. Так, шкіра чоловіків - більш витривала. Це обумовлено більш щільною структурою дерми і гормоном тестостероном, який виробляється в організмі чоловіків. У чоловіків більший запас колагенових волокон (більше на 20%), які відповідають за пружність і міцність. До того ж, епітелій чоловіків на 30% товще, а значить краще протистоїть впливу негативних факторів.

Вважаєте, що креми, маски і сироватки - це доля дівчат? Помиляєтесь! Шкіра чоловіків також схильна до появи зморшок, надмірної жирності і вугрового висипання. Вікові зміни на шкірі чоловіків наступають набагато пізніше: якщо жінка може виявити перші зморшки вже у віці 25 років, то чоловік помітить їх лише після тридцяти. Але зморшки, що з'явилися, швидко набирають обертів, без належної турботи вже через півроку стають добре помітні оточуючим.

Щоб зберегти шкіру здоровою і привабливою, хлопцям також необхідний щоденний догляд за допомогою спеціально підібраних засобів. Фахівці компанії Christina знають про особливості чоловічої шкіри все, тому створили косметичні препарати, які борються з небажаними проявами на шкірі чоловіків, надаючи виражений результат на тривалий термін.

Особливості шкіри чоловіків

Як зазначалося, чоловіча шкіра не схожа на жіночу. Виділяють три основні відмінності: кількість виробленого шкірного сала, рівень рН, виробництво поту.

Сальні залози у чоловіків виробляють більше себума знову ж таки завдяки тестостерону. Тому проблемна шкіра, акне і постакне частіше зустрічаються саме у хлопців. На допомогу приходять безспиртовій лосьйони, легкі сироватки і точкові препарати. З кремами потрібно бути обережним і віддавати перевагу нежирним текстурам на водній основі. Жирний крем закупорює пори, який в поєднанні з підвищеним синтезом себума утворює локальний осередок запалення. Christina рекомендує використовувати креми з мінімальним вмістом олій, наприклад, зволожуючий крем Elastin Collagen Placental Enzyme Moisture Cream, що містить ензими, колаген та еластин, або ж матуючий захисний крем Comodex Mattify & Protect Cream з СПФ 15. Останній засіб окрім регуляції вироблення шкірного сала, виконує ще одну важливу функцію - захищає від сонячних променів. Це еффективна профілактика фотостаріння, пігментних плям і сухості шкіри.

Навіть при ретельному очищенні і щоденному використанні правильного крему іноді на шкірі можуть з'явитися висипання. Озброївшись висококонцентрованим препаратом точкової дії, наприклад, Bio Phyto Spot Corrector від Кристина, ви за лічені дні позбудетеся запалення без небажаних наслідків у вигляді пігментних плям або шрамів. У складі засобу містяться саліцилова і лимонна кислоти, а також рослинні екстракти, що мають протизапальні і ранозагоювальні властивості.

Шкіра чоловіків більш схильна до куперозу. Цей косметичний дефект являє собою сіточку розширених капілярів на поверхні епідермісу, яка надає шкірі синюватий відтінок, особливо помітний у чоловіків після сорока. Найбільш виражені прояви купероза на щоках і крилах носа. В арсеналі косметики Christina є ефективний препарарат - протикуперозна маска Bio Phyto Anti Rougeurs Mask. Активні інгредієнти маски усувають почервоніння, зміцнюють стінки судин, надають шкірі свіжий вигляд.

Комфортне гоління

Однією з найбільш проблемних зон на обличчі чоловіка є зона росту бороди. Через часте гоління шкіра на цій ділянці стає чутливою і схильною до подразнення. Умивання зі звичайним милом (чим часто грішать чоловіки) ще більше дратує і без того травмовану шкіру. Тому в лабораторії Christina була проведена величезна робота, результатом якої стали спеціалізовані препарати для гоління. Косметологи радять користуватися активним скрабом Forever Young Men Extra Action Scrub, м'яка піна якого не тільки усуває будь-які забруднення, а й відновлює, омолоджує і заспокоює чутливу шкіру. Після гоління скористайтеся зміцнюючим гелем Forever Young Men Fortifying After Shave Gel. Він усуне дискомфорт і відчуття стягнутості, пом'якшить епідерміс, приємно охолодить і запустить процеси регенерації шкіри. 

Багато в чому успішність визначається гарним зовнішнім виглядом. Тож не дивно, що все більше чоловіків дбають про стан шкіри і не нехтують професійними косметичним доглядом щоб добре виглядати. Косметика Кристина - вірний супутник на шляху до молодої і здорової шкірі.